JKA Danmark, som står for Japan Karate Association i Danmark. 

JKA er en stilartsorganisation med hovedsæde i København. Chefinstruktør for JKA Danmark er Pall sensei, 7. Dan JKA.

Organisationen JKA Danmark er opbygget med et teknisk råd, Shihankai, som består af de 26 højest graduerede instruktører fra 4. dan og opefter. Den daglige drift varetages af forretningsudvalget.

JKA Danmark har forskellige udvalg, bl.a. instruktørudvalg, gradueringsudvalg og dommerudvalg.

JKA Danmark er ansvarlig for uddannelse af instruktører, examinorer og dommere. På JKA Danmarks Honbu Dojo (hovedcenter for alle klubber i JKA Danmark) trænes dagligt instruktørtræning og kenshusei (instruktørlærling).

 
 
Du kan læse mere om JKA Danmark på www.JKA.dk

Velkommen til Hillerød Karate Do-Kai!

Vores vision er at det skal være sjovt at gå til karate, hvor alle kan deltage, uanset baggrund, højde eller drøjde. Vi tilbyder hold til alle aldersgrupper – minier (fyldt 5 år), børn, voksne, seniorer og familier.

Uanset om du ønsker at træne på bredde- eller eliteplan, er der plads til dig hos os. Vores døre står åbne, uanset om du er nybegynder uden tidligere erfaring, eller hvis du har haft en pause og nu ønsker at genoptage træningen. Gennem karatetræningen kan du forbedre din form, balance og opbygge selvtillid samt selvværd. Samtidig vil du lære selvforsvarsteknikker, der kan styrke din tryghed og sikkerhed.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores karatefællesskab, hvor vi sammen kan dyrke karate og opnå personlig udvikling på alle niveauer.

Nyheder